Over Ons

Belgisch gebak is al even uniek als de wereldberoemde Belgische chocolade. Eén van de exponenten van die patisseriecultuur is Lilly's Cakes. Een artisanale bakkerij die de familierecepturen van de vroegere Biscuiterie Boone in Gent, de Biscuiterie Jacky in Antwerpen en de wafelfabrikant Alliance in Hasselt verenigt tot een assortiment waarin elk gebakje het synoniem is van pure verwennerij.

Door te blijven investeren in de meest geavanceerde industriële productieprocessen heeft Lilly's Cakes zich inmiddels ontwikkeld tot dé specialist-bakker van frangipanegebak, genoise cakes en zachte eiwafels.

Authentieke recepturen en moderne technieken vinden elkaar in innovatieve retailconcepten.


Toppatisserie onder eigen merk voor elke retailformule.

Lilly's Cakes bakt voor de Europese retailer. De producten worden onder een eigen merk aangeboden in de discount- en de supermarktomgeving, cash en carry verkooppunten, de grootverbruikersector en via verdeelautomaten.

Zowel de productie als de verpakking worden aangepast aan de merkidentiteit en de wensen van de opdrachtgever. Die flexibiliteit maakt Lilly's Cakes tot de ideale partner voor uw eigen merk. Lilly's Cakes is IFS en BRC gecertifieerd.